Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više se ne skrivaju

G. Pique: Živim najljepše trenutke svog života i baš sam zaljubljen!

GERARD PIQUE
Pixsell
17.03.2011.
u 17:26

Na svojim Facebook i Twitter profilima slavni je nogometaš objavio zajedničke fotografije sa Shakirom s proslave njegovog rođendana.

– Živim najljepše trenutke svog života. Igram za najbolju ekipu i reprezentaciju na svijetu. I, da, baš sam zaljubljen – kazao je uz sanjarski uzdah Gerard Pique, slavni nogometaš Barcelone španjolskom tisku.

Dakako, ne treba podsjećati da mu je srce osvojila svjetski poznata Kolumbijka Shakira. Upravo na nagovor trenera, Pique je priznao da su u vezi. Na svojim Facebook i Twitter profilima objavio je zajedničke fotografije s proslave njegova rođendana. 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Majur
22:01 17.03.2011.

Koji jad od novinarstva....na slici je glumac Gerard Butler,a ne nogometas Pique..........blago nama sa ovakvim profesionalcima-novinarima.....

Avatar Idler 3
Idler 3
17:45 17.03.2011.

Dečko dragi, mislim ono, ženska je komad i pol.....al mogla bi ti minimalno bit starija sestra...malo fali i za \"umalo\" mama !!! Eh kaj nisam ja igrač Barce pa još i s tolikim primanjima >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije