Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila sve

Ella Dvornik stala na vagu, obožavatelji van sebe: 'Bacaš nas u depresiju'

Ella Dvornik
Foto: Youtube
1/6
15.01.2020.
u 17:19

- Blago ti se, i ja bi... Bolje da ti ne pišem koliko ja imam kilograma, a isti mjesec trudnoće trudnoće - poručila joj je jedna od pratiteljica.

Ella Dvornik trenutno je u slatkom iščekivanju drugog djeteta. Iako mnoge žene nevoljko govore o svojim kilogramima jedna od najpoznatijih domaćih influencerica stala je na vagu i svima otkrila koliko je kilograma dobila u trudnoći. Naime, vaga je na ekranu pokazala 66.6 kilograma.

- Hmmmm - napisala je blogerica u opisu fotografije aludirajući na broj koji mnogi poistovjećuju sa sotonom. -  Jel to tvoje trenutno stanje u trudnoći upitala ju je jedna od pratiteljica na što je Ella odgovorila 'da'. U komentarima je pak otkrila i koliko je kilograma dobila u trudnoći.

- Ovu trudnoću započela sam s 57 kilograma, a prošlu s 52. S tim da sam prošlu trudnoću rodila s 75 kilograma, nadam se da ovu trudnoću neću toliko nabit - napisala je Ella. - Blago ti se, i ja bi... Bolje da ti ne pišem koliko ja imam kilograma, a isti mjesec trudnoće trudnoće - poručila joj je jedna od pratiteljica. - Daj molim te ne radi nam ovo. Bacaš nas u depresiju . Koliko je nas koje nismo trudne,  a imamo 70 - nadovezala se druga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hmmmmm 🙄

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Inače, Ella se nedavno prisjetila i prošlih vremena i otkrila što joj nedostaje. - Fale mi uske hlače i strukirane stvari malo, moram priznat. Koliko vam je trebalo da se vratite u normalu nakon poroda? Meni je trebalo oko devet mjeseci, s tim da se nikad nisam vratila na staru težinu - priznala je Ella i izazvala lavinu komentara pratiteljica koje se bore s istim problemom. Ella je svojedobno priznala kako je tijekom trudnoće s Balie Dee dobila više od 20 kilograma, no u formu se uspjela vratiti nekoliko mjeseci nakon poroda. Tijekom druge trudnoće do sada je dobila sedam kilograma, a do poroda je dijeli nešto više od dva mjeseca.

Ipak, nedavno se požalila i kako joj je tijekom druge trudnoće trbuh znatno izraženiji nego što je bio dok je nosila Balie Dee. A osim kilograma, ponekad muku muči i sa zlobnim komentarima. Jedna od pratiteljica nedavno joj je napisala kako je sva umjetna. "Umjetni zubi, umjetne trepavice, umjetne obrve, i na kraju kosa. Ajde sliku jednu normalnu, natur", napisala je pratiteljica. Nije dugo trebalo da joj Ella odgovori.

- Pa pogledaj mi feed u zadnjih godinu dana pa ćeš vidjet natur. Vas nije lako nahranit. Em jedni se*u da se ne brinem o sebi, da mi je masna kosa, da se ne šminkam, onda se našminka pa opet po šminci, umjetninama. A da svi lijepo naturno odj***te s osudama i uživate u 2020. godini i brinete se o svojem odrazu u ogledalu? I nos mi je umjetan btw", zaključila je ljutito Ella.

Ključne riječi

Komentara 7

BE
berija
19:00 15.01.2020.

66.6 je deset puta manji od 666 i nema nikakve veze s mitologijom ili vjerovanjem u nekakav "vražji broj". Ono što mene deprimira jest to da je ovo jedini članak o Elli Dvornik danas u VL a publika žudi za bar deset ili dvadeset? Kad je ustala? Što je doručkovala? Kojim srdstvom pere ruke, ako ih pere, poslije velike nužde? Rabi li troslojni ili dvoslojni toaletni papir? Dajte detalje iz života ove heroine našeg doba! Želimo znati!!!

SA
sargu123
19:08 15.01.2020.

Baš nam morate i ovu godinu kvariti? A tek je počela.

DU
Deleted user
19:15 15.01.2020.

A kak se postane obožavatelj? I ja bi postal... 😁!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije