Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznosi prigovore

Ellu Dvornik napala obožavateljica zbog fotke: 'Sve na tebi je umjetno'

Foto: Instagram
1/7
08.01.2020.
u 10:49

U posljednjem vlogu koji je objavila dva dana nakon Božića, Ella se požalila kako je bolesna pa nije mogla redovno objavljivati sadržaj.

Iako pratitelji često podržavaju influencericu Ellu Dvornik, ovaj put jedna pratiteljica odlučila je prigovoriti joj zbog fotografija koje postavlja na društvene mreže. 

"Umjetni zubi, umjetne trepavice, umjetne obrve, i na kraju kosa. Ajde sliku jednu normalnu, natur", napisala je pratiteljica ispod objave na kojoj Dvornik govori o svojim novogodišnjim odlukama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novogodisnja odluka br.1 : Svaki dan je posebna prilika ❤

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

 

Blogerica joj nije htjela ostati dužna, pa je i odgovorila iako to ne čini često.

"Pa pogledaj mi feed u zadnjih godinu dana pa ćeš vidit natur. Vas nije lako nahranit. Em jedni s*** da se ne brinem o sebi da mi je masna kosa, da se ne šminkam, onda se našminkam pa opet s*** po šminci, umjetninama. A da svi lijepo naturno odj*** s osudama i uživate u 2020. godini i brinete se o svojem odrazu u ogledalu? I nos mi je umjetan btw", napisala je.

U posljednjem vlogu koji je objavila dva dana nakon Božića, Ella se požalila kako je bolesna pa nije mogla redovno objavljivati sadržaj. K tome, proslavila je rođendan dva dana prije Božića pa uz proslavu nije imala mnogo vremena za ozdravljenje


 

"U glavi imam tonu ideja i želja i volje za avanturom, ali tijelo mi jednostavno ne dopušta da ih provedem u realnost. Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim, da ne ispadne da sam nepristojna", napisala je Ella uz stariju objavu na kojoj je uspoređivala dvije trudnoće.

 

Ključne riječi

Komentara 4

NN
nista_ne_znam
11:00 08.01.2020.

Dajte poštedite nas....

CR
CroVictoria
11:32 08.01.2020.

Sramoćenje dnevnog lista i novinara. U tri minute bi vam čovjek mogao iznijeti milijun važnih informacija iz svijeta kulture i sporta koje bi čitatelji rado čitali, a vi ste lijeni objaviti. Samo da prođete rubriku događanja već bi nešto našli gdje vrijedi otići, fotjati, napisati neki članak, kritiku...

Avatar Mann tga
Mann tga
11:30 08.01.2020.

Nebitna osoba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije