Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'okrutnog li svemira'

Ella Dvornik fotografijama otkrila na koga sliči prinova!

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/3
04.01.2020.
u 13:55

Ella Dvornik je u posljednjoj Instagram objavi fanovima otkrila nove detalje o prinovi koju iščekuje sa suprugom Charlesom.

- Nova godina , nova ja. Očito ne na ovoj slici, ovo je Balie koja fura moje nove okvire. Bila mi je preslatka slika pa sam je morala podjeliti - započela je Ella Dvornik na Instagramu u potpisu ispod fotografije od tri slijeda.

- Kad smo već kod slatkoće izgleda da će nam stić' skoro identična kopija Balie. Ako povučete desno vidjet ćete prvo sliku Balie na ultrazvuku dok je još bila u trbuhu, a zatim i bebu br. 2. Oh okrutnog li svemira kad majka nosi i gradi sve organe i kosti, a oboje izađu pljunuti otac. Lažem. Beba br. 2 će imat prokletstvo mojih stopala...al gle...ne možes cijeli biti savršen - dovršila je i priložila fotografije s ultrazvuka na kojoj su nekoć malena Baile i beba koju Ella i Charles uskoro iščekuju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U posljednjem vlogu kojeg je objavila dva dana nakon Božića, Ella se požalila kako je bolesna i da nije mogla redovno objavljivati sadržaj. K tomu, proslavila je rođendan dva dana prije Božića pa uz proslavu nije imala puno vremena za ozdravljenje. 

 – U glavi imam tonu ideja i želja i volje za avanturom, ali tijelo mi jednostavno ne dopušta da ih provedem u realnost. Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim, da ne ispadne da sam nepristojna  - napisala je Ella uz stariju objavu na kojoj je uspoređivala dvije trudnoće.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
17:05 04.01.2020.

Molio bi VL ili nekog pratitelja da mi konačno otkrije tko je ta Ela i po čemu zaslužuje ovaj vaš prostor u novinama.

DU
Deleted user
14:53 04.01.2020.

Postujem pokojnog oca....sve dugo smijeh...

Avatar Mann tga
Mann tga
14:44 04.01.2020.

Jako bitna osoba u hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije