Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ostala dužna

Danijela otkrila što kuha za Božić. Pratitelj: 'Mogla si odjenuti grudnjak'

Foto: Instagram
1/7
23.12.2019.
u 11:32

Udovica Dine Dvornika na blogu je već komentirala što je najbitnije kod pašticade, te opisala svoja iskustva s tim jelom, a upozorila je i čitatelje što nikako ne smiju raditi.

Danijela Dvornik započela je pripremu za Božić, koji će provesti s Ellom, njezinim suprugom Charlesom i njihovom kćerkicom Balie.

Sve to je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu, ali i na blogu. Odlučila je kako ove godine neće eksperimentirati već će napraviti ono što članovi njezine obitelji vole jesti. 

 

'Kod nas ide tradicionalno pašticada s njokima, jer svi to žele. Ide i jedna omanja torta i po Ellinoj želji, hladne kocke, kolač njenog djetinjstva' napisala je Dvornik uz fotografiju na kojoj presretna kuha. No jedan obožavatelj komentirao je kako vidi da Danijela nema grudnjak, te da ga je ipak trebala odjenuti. Danijela mu nije ostala dužna, pa je komentirala "Doma sam i obući ću se kako je meni komotnije, a ne kako drugi žele."

Udovica Dine Dvornika na blogu je već komentirala što je najbitnije kod pašticade, te opisala svoja iskustva s tim jelom, a upozorila je i čitatelje što nikako ne smiju raditi.   'Nemojte nikako servirati smrznute kupovne njoke uz pašticadu, to je svetogrđe! Potrudite se i napravite svoje njoke. Nije to neka velika filozofija.

 

Bila sam pozvana jednom na takve njoke uz pašticadu i pao mi je doživljaj. Također, bila sam i na Pašticadi od svinjetine i svašta nešto što su neke domaćice prozvale pašticadom. I onda mene vrsnu kušačicu pašticade koja je Kraljica svih dalmatinskih jela, svetinja za svaku Dalmatinku, zovu na takve lažne Pašticade' napisala je na svom blogu Danijela. 

Ključne riječi

Komentara 9

NA
Naj
11:49 23.12.2019.

Baba priprema sve za Božić. A ona i njena obitelj ne vjeruju u Božić i Katoličku vjeru.

LI
LILA
13:06 23.12.2019.

Nisu vjernici ni ona ni kćer, pa što ih briga onda za Isusov rođendan? A i što bi ikoga od nas bilo briga što ona misli i jede, što mučka u svojoj kuhinji i je li roza ofarbana i bezz grudnjaka, te pjegavog i gljivicama napadnutog dekoltea ili ne? Bolje da pišete o ljudima koji imaju neke kvalitete kao što su npr. ljepota, dobrota, plemenitost, školovanost, mudrost, duhovitost, koji imaju što ponuditi drugima .......

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
13:53 23.12.2019.

Titula: udovica Dine Dvornika. Ha, ha, ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije