Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva poruka

Ella otkrila što je od supruga Charlesa dobila za rođendan

Foto: Instagram
1/6
23.12.2019.
u 16:58

Poznata blogerica slavi 29. rođendana, a za dva mjeseca će drugi put postati mama.

Ella Dvornik danas slavi 29. rođendan, a s obožavateljima je podijelila i što joj je suprug Charles Pearce kupio.

- Zašto mu muškarci ženama za rođendan darivaju kožno rublje. Izazovna kožna odjeća – pisalo je na čestitki koju je dobila od supruga. Uz čestitku na fotografiji je bio i buket cvijeća i kutija na kojoj je pisalo ho ho ho, a čiji sadržaj blogerica i influencerica nije podijelila s pratiteljima na Instagramu.

Za dva mjeseca njena obitelj će postati bogatija za novog člana i njezina dvogodišnja kći Balie će dobiti brata ili sestru. Iako s obožavateljima dijeli dosta informacija iz privatnog života spol prinove još ne otkriva. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Charles i Ella vjenčali su se ove godine u Las Vegasu, a upoznali su se prije pet godina u Londonu dok zadnje dvije godine žive u Zagrebu. 

Ključne riječi

Komentara 1

GI
Gips
19:49 23.12.2019.

Šta joj je uz'o? Neda mi se čitat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije