Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeđen u teškoj nesreći

Danis Tanović u dirljivom videu pokazao sina koji ponovno uči hodati uz pomoć medicinskog uređaja: 'Korak po korak'

Foto: HBO Adria/Screenshot
1/7
14.03.2022.
u 16:25

Orhan malo po malo ponovno uči hodati, a Tanović je podijelio video na kojemu se vidi kako Orhan hoda uz pomoć medicinskog uređaja.

Proslavljeni bosanskohercegovački redatelj i oskarovac Danis Tanović (53) na svojim je društvenim mrežama otkrio kada je njegov sin Orhan (17), nakon što je ozlijeđen u teškoj prometnoj nesreći, izašao iz intenzivne njege, a sada je s pratiteljima podijelio novi napredak.

Naime, Orhan malo po malo ponovno uči hodati, a Tanović je podijelio video na kojemu se vidi kako Orhan hoda uz pomoć medicinskog uređaja.

"Korak po korak", napisao je redatelj u videu, a brojni pratitelji odgovorili su mu porukama podrške i emotikonima srca.

 "Da li da plačem od sreće ili od bijesa i tuge zbog ološa koji nas okružuje", "Ovo potresa i usrećuje u isto vrijeme", "Samo naprijed, dječače!", "Ovo me čini sretnim", "Bravo Orhane", pisali su pratitelji.

Njegova supruga Maelys de Rudder, s kojom ima petero djece, prije nekoliko dana je objavila na svom Instagram profilu fotografiju sina i otkrila lijepe vijesti oko oporavka. - Živ sam i nasmijan! Prepoznajem obitelj i prijatelje. Ponovo učim tako puno stvari, među kojima su hodanje, pričanje i zezanje s ocem. Znam da to mogu i moj otac je sa mnom 24 sata dnevno kako bi bio siguran da dobivam svu potrebnu njegu. Doktori i medicinsko osoblje također rade sve što je u njihovoj moći kako bi mi pomogli da se vratim na noge. Nesreća i nije baš bila zabavna, ali imao sam veliku sreću i uskoro ću imati puno toga za podijeliti s drugima. Hvala svima što ste uz mene na bilo kakav način. Volim vas! Orhan - napisala je supruga oskarovca u sinovo ime.

Podsjetimo, Orhan je nastradao sredinom veljače kada je na njega naletio Benjamin Spahović, poznat po sudjelovanju u srpskom realityju 'Parovi'.

VIDEO>>Antonia Ćosić: "Napravit ću veliki tulum u čast nominacije za Ružu"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije