Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužba

C. Love tvrdi da nije podmetnula požar u svome njujorškom stanu

courtney
Pixsell
16.12.2011.
u 17:40

– Ne dugujem joj najamninu. Plaćala sam mjesec za mjesecom kako smo se dogovorile, ali moja vlasnica sada traži da joj dam dvije rente unaprijed. Iako nije u ugovoru, rado ću joj dati taj novac ako mi produlji najamninu za šest mjeseci.

Problematična rokerica Courtney Love progovorila je o sudskoj tužbi koju je protiv nje pokrenula Donna Lyon, vlasnica njujorškog stana u kojem pjevačica živi. Lyon tvrdi da joj Love duguje najamninu te da je pokušala zapaliti stan vrijedan osam milijuna dolara kako bi se oslobodila dugova.

Proglasi li je sud krivom, udovici Kurta Cobaina prijeti izbacivanje iz stana u West Villageu za koji je mjesečno izdvajala 27 tisuća dolara.

– Ne dugujem joj najamninu. Plaćala sam mjesec za mjesecom kako smo se dogovorile, ali moja vlasnica sada traži da joj dam dvije rente unaprijed. Iako nije u ugovoru, rado ću joj dati taj novac ako mi produlji najamninu za šest mjeseci – rekla je Courtney za New York Post.

Lyon također tuži svoju podstanarku zbog toga jer je preuredila stan bez njezina dopuštenja te tvrdi da je podmetnula požar u njemu. Odvjetnik glazbenice smatra da stanodavka samo želi privući pažnju na svoju nekretninu kako bi je lakše prodala.

– Moja klijentica priznala je da je svijeća izazvala manji požar u lipnju, ali vatrogasci su ga brzo ugasili – izjavio je odvjetnik Eric D. Sherman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije