Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENIK GODINE

Buga Grašo Radošević: 'Sigurna sam da je ovo mom bratu najbolji poklon za rođendan'

Večernjakova ruža: Buga Grašo Radošević
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
18.03.2022.
u 22:01

U kategoriji glazbenik godine za Ružu su se borili Nina Badrić, Matija Cvek, Zlatan Stipišić-Gibonni, Petar Grašo i Silente. Prezenteri kategorije pročitali su ime a uzbuđeni gledatelji, publika i nominirani jedva su dočekali saznati ime pobjednika.

Glamurozna dodjela najprestižnije medijske nagrade Večernjakova ruža i ove se godine održava na pozornici zagrebačkog HNK na tragu ''starog normalnog'', a ponovno je oduševila sve prisutne i one pred malim ekranima.

U kategoriji glazbenik godine za Ružu su se borili Nina Badrić, Matija Cvek, Zlatan Stipišić-Gibonni, Petar Grašo i  Silente.

Uzbuđeni gledatelji u prijenosu uživo na prvom programu HRT-a jedva su dočekali čuti ime. Prezenter ove kategorije bio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić dok se video vezom javio i Luka Modrić. On je po izboru Večernjeg lista najbolji nogometaš u proteklih 50 godina, a ove godine čitatelji Večernjeg lista odlučili su statuu u ovoj kategoriji dati Petru Graši.

Grašo trenutačno ima koncert u Areni, a nagradu je preuzela njegova mlađa sestra Buga Grašo Radošević. Kazala je kako je sigurna da je ovo najljepši poklon za njegov rođendan

Kasnije se i sam Grašo svojoj publici u Areni pohvalio nagradom, a više pročitajte OVDJE.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije