Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspjevana Splićanka

Bjelovarčanima Jelena Rozga bila šlag na terezijanskoj torti

Rozga i Samardžic 2
Nino Srmotić/Pixsell
14.06.2010.
u 15:23

Niti dva izlaska na pozornicu nisu bila dovoljna da simpatična Jelena otpjeva sve pjesme koje su tražili njezini obožavatelji pa je poručila da će iznova doći u Bjelovar i nadoknaditi propušteno.

Atraktivna i simpatična Jelena Rozga bila je šlag na torti bjelovarske tradicionalne pučke manifestacije Terezijane, koja je koncertom pred nekoliko tisuća posjetitelja ujedno i zatvorila njezino ovogodišnje 15. izdanje.

Da su je Bjelovarčani objeručke prihvatili, dokazalo je i neprekidno pjevanje uglas njezinih brojnih hitova, ali i spoznaja da niti dva izlaska na pozornicu te nekoliko odziva na bis nisu bila dovoljna da susretljiva Jelena otpjeva sve pjesme koje su tražili njezini obožavatelji.

Nakon koncerta, već prema običaju, Jelena je dijelila autograme i strpljivo pozirala fotografirajući se s obožavateljima, koji su joj uz komplimente na besprijekornom izgledu rekli da, primjerice, nije otpjevala velike hitove poput "Gospe moja" i "Ljubit ću te kako Bog zapovida".

 - Ajme, jednostavno sam to zaboravila otpjevat', trebali ste mi glasnije prišapnut'. To je sasvim više nego dobar razlog da iznova dođem u Bjelovar i odužim se za propušteno, a na popisu pjesama zasigurno će biti uvrštene i ove spomenute - spontano je poručila Jelena, koja je u stanci između izlazaka na scenu imala prigodu upoznati i samu caricu Mariju Tereziju, utemeljiteljicu Grada Bjelovara, u čiju se čast i organizira Terezijana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije