Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tajnosti

Bernie Ecclestone došao u Trogir po dva Genina odijela

'Petra Ecclestone, Bernie Ecclestone and Tamara Ecclestone at the F1 party in aid of Great Ormond Street Hospital, at the Natural History Museum in west London. Photo: Press Association/Pixsell'
'Antony JonesPress Association/Pi'
22.11.2011.
u 12:15

Krojač Boris Burić nije otkrio za koju je prigodu šivao nova odijela poput onog koje je Bernie nosio na kćerinoj svadbi

Šef formule 1 prije dva tjedna u tajnosti je bio u Trogiru i ponovno naručio dva odijela od krojača Borisa Burića Gene, čiju je kreaciju nosio i na vjenčanju kćeri Petre prije tri mjeseca. Kad su odijela bila gotova, Bernieju Ecclestoneu (81) dostavili su ih u London. Gena, koji je odijevao Baracka Obamu, Placida Dominga, Armanda Assantea, Stjepana Mesića, Borisa Dvornika i Špiru Guberinu, nije htio otkriti za koju je prigodu ovaj put Bernieju sašio odijela.

– Istina je, ali nisam Modni Mačak nego ozbiljan krojač – rekao je Gena. Kad je Bernieju prije šivao odijela, otkrio je da je cijena od 9800 kuna jednaka za sve.

– Neka se zna, klasično odijelo šije se dva do tri sata, a ja svoje radim 60 sati. Nema stajanja, radim po cijeli dan – rekao je Trogiranin, koji je poznat i po maloj crnoj pudlici koja je s njim u krojačkom salonu. Genina odijela, koja se šiju po mjeri, specifična su po ruskoj kragni i kopčanju splitskih muških nošnji.

– Mogao je birati bilo koje odijelo na svijetu, novac mu nije bio bitan, a izabrao je baš moje. Bernie je pravi džentlmen, u mom odijelu poslao je sliku o sebi, ono odaje eleganciju i dostojanstvo – rekao je Gena.

Komentara 5

BG
bijesna glista
12:54 22.11.2011.

Hm Bernie voli u Trogiru vezati jahtu, jesti, šivati. Ali kad ga ljudi vide, nepristojni su, bulje ko da ima tri glave, dobacuju o Slavici, a čovjek je normalan. I što radi? Bježi glavom bez obzira i sve radi uu tajnosti, što je bez veze.

TR
trias
12:59 22.11.2011.

Mi mještani ne buljimo u njega ..to su sigurno stranci ili vlaji!

PB
predrag borna
13:20 22.11.2011.

Svaka čast Berniu za poslovne poteze ali da je ove dvije cure on napravio.....čisto sumnjam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije