Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila linijom

Anđelka Prpić prvi put u izlasku nakon poroda kojeg je tajila od javnosti, pozirala sa svojim novim partnerom

Beograd: Druga večer Belgrade River Festa
Foto: Antonio Ahel
1/16
23.06.2023.
u 08:27

Nakon poroda malo se odmorila od aktivnosti, no u četvrtak je zablistala na drugoj večeri River Festivala u Beogradu

Poznata srpska televizijska i kazališna glumica Anđelka Prpić (38) rodila je svoje drugo dijete krajem prošlog mjeseca, a prvo s novim izabranikom Markom Žugićem. Anđelka je trudnoću tajila 10 dana, te je bebi dala ime Čarna. To ime navodno ima posebno značenje za glumicu jer to je bila uloga koju je utjelovila u seriji 'Žene sa Dedinja' koja ju je i proslavila.

Nakon poroda malo se odmorila od aktivnosti, no u četvrtak je zablistala na drugoj večeri River Festivala u Beogradu. Tamo je stigla ruku pod ruku sa svojim novim partnerom Markom, a sve je oduševila vitkim nogama koje je naglasila u kratkoj srebrnoj haljini.

22, June, 2023, Belgrade - On the second night of the second Belgrade River Fest, the biggest star of the world music scene, Yasmin Levy, performed. Marko Zugic, Andjelka Prpic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 22, jun, 2023, Beograd - Druge veceri drugog Belgrade River Festa nastupila je najveca zvezda world music scene Jasmin Levi. Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel

Glumica, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka", ima sina iz prijašnjeg braka s bivšim najboljim prijatelj njezinog novog odabranika, bivšim suprugom Darijem Prpićem. Dario i Anđelka sina Jakšu dobili su prije 11 godina. 

Inače,  Anđelka je s bivšim suprugom u braku provela devet godina, a razveli su se prije dvije godine. Šuškanja o tome da je Anđelka pronašla novu ljubav započela su koncem 2022. godine, a prva zajednička fotografija glumce i njezinog novog odabranika objavljena je sredinom siječnja na Instagramu. Fotografiju je objavila Anđelkina kolegica, naša glumica Tihana Lazović, a riječ je o fotografiji nastaloj tijekom rođendanskog slavlja jedne zajedničke prijateljice. 

VEZANI ČLANCI:

O novoj vezi i prinovi glumica nije dala još nijednu izjavu za medije, ali je prije dvije godine nakon što se rastala od supruga rekla kako su i dalje u prijateljskim odnosima, a takve odnose je zadržala i s ostatkom njegove obitelji

- Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on s mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvijek - rekla je Anđelka u jednom od intervjua koje je dala nakon razvoda. Kada se saznalo da se razvode za medije u Srbiji njima bliski ljudi su izjavili kako je u njihovoj vezi jednostavno došlo do zasićenja.

- Presudan je bio trenutak u koje su shvatili da su se emocije poslije dugo godina ugasile i da je svatko od njih htio krenuti svojim putem - izjavili su njihovi bliski prijatelji. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije