Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro raspoloženi

Anđa Marić pozirala sa sinom i oduševila pratitelje: 'Koliko ljepote na jednoj fotki'

Rijeka: Anđa Marić predstavila je slikovnicu Rigo Janci
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/9
04.05.2022.
u 16:18

-Došle su mi moje najdraže slovenske bebe. Lijevo je moji Gašpi, desno je Vidian, prva beba koju sam upoznala tamo i Gašpijev prijatelj od rođenja- napisala je Anđa uz fotografiju na kojoj je nasmijana pozirala s dečkima

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić (45) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim sinom Gašperom i oduševila pratitelje.

-Došle su mi moje najdraže slovenske bebe. Lijevo je moji Gašpi, desno je Vidian, prva beba koju sam upoznala tamo i Gašpijev prijatelj od rođenja- napisala je Anđa uz fotografiju na kojoj je nasmijana pozirala s dečkima. Anđa je sina dobila u braku sa Slovencem Primožom Dolničarem. Upoznali su se na jednoj modnoj reviji, a Anđu je zaprosio nakon samo tri mjeseca veze. Pjevačica se zbog njega preselila u Sloveniju. Vjenčali su se 2003. godine, a godinu dana kasnije na svijet je došao Gašper. Rastali su se nakon sedam godina braka nakon čega je uslijedila borba za skrbništvom nad njihovim sinom. Nova fotografija oduševila je Anđine pratitelje koji su im u komentarima ostavili brojne komplimente.

''Divni ste'', ''Pravi veliki dečko'', ''Kako su narasli'', ''Koliko ljepote na jednoj fotki'', ''Bebe su porasle'', ''Sigurno si ponosna'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Anđa koja se već godinama bori s multiplom sklerozom nedavno je na društvenim mrežama podijelila veliki napredak. Naime, objavila je video s terapije i pohvalila se prvim samostalnim koracima nakon sedam godina.

"Inače, doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću…", napisala je Marić uz objavu, a u komentarima su joj pratitelji pružili riječi podrške. Anđi je multipla skleroza dijagnosticirana prije deset godina a nakon potvrde liječnici su joj davali najgore rezultate. Iako su je uvjeravali da će joj od tog trenutka biti samo gore, Anđa se nikada nije predala i nije dopustila da joj autoimuna bolest odredi život.

Pjevačica je uvijek otvoreno govorila o dijagnozi, a prošle je godine na svom YouTube kanalu objavila kako je odlučila pobijediti svoj sram.

"Sram je vrlo ljudska kvaliteta, ali vrlo toksična. Svijet promovira savršenstvo, nikada nismo dovoljno dobri, dovoljno uspješni, dovoljno bogati, dovoljno zgodni, dovoljno mladi… Umjesto savršenstva trebalo bi promovirati ranjivost", napisala je tada pjevačica.

VIDEO Objavljene snimke s Livajine svadbe

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije