Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autoškola

Adele polaže vozački ispit

adele
Pixsell
18.03.2013.
u 11:19

Britanska pjevačica uzima predah kako bi se posvetila obitelji i napokon naučila voziti automobil. U planu i je i kupnja karavana ili terenca.

Adele je u životu već sada postigla skoro sve – obogatila se pjevanjem, pobrala je pregršt nagrada za svoj rad, osnovala je i obitelj. No, postoji još jedna stvar koju želi postići – napokon želi naučiti voziti.

– Sad kad se vratila kući želi pronaći malo vremena za sebe i proći na vozačkom ispitu – tvrdi izvor britanskog lista The Sun.

Veći dio ove zime 24-godišnja pjevačica provela je u Americi, gdje je pokupila Oscara za najbolju pjesmu i usput nastupila pred publikom. "Skyfall", njena pjesma iz najnovijeg filma o Jamesu Bondu, prije toga je osvojila Grammy i nagradu britanske glazbene industrije.

– Ima gomilu nagrada, ali sad najviše želi službeno priznanje da zna voziti – uvjerava doušnik.

Adele je trenutačno zauzeta i brigom za svog sina, šuška se da se zove Angelo, kojeg je rodila prošle godine.

Kad napokon skine L-tablice, odgovorna će pjevačica kupiti svoj prvi automobil. Adele si može priuštiti što hoće, ali novac neće spiskati na sportsku makinu već će radije uložiti u komfor i sigurnost. Kao svaka brižna mama, i Adele razmišlja o velikom karavanu, ili možda terencu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije