Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaže istraživanje

U čemu su žene muškarcima u krevetu najprivlačnije? Većina ih želi vidjeti - u pidžamama

Žena u pidžami
Shutterstock
31.05.2022.
u 14:30

Čak 37 posto muškaraca najviše voli kad im partnerica spava u pidžami, a 27 posto ipak misli da je privlačnija spavačica ili negliže.

Iako ste možda mislili da svoje partnerice u krevetu najviše vole vidjeti u nekom izazovnom i seksi kompletiću, muškarci čini se više vole kad su žene u nešto opuštenijim kombinacijama; tako je naime pokazalo istraživanje prema kojem najviše muškaraca (37 posto) voli da im partnerica kraj njih spava u pidžami koje su im slatke i seksi.

Seksi se donje rublje tako našlo na drugom mjestu 'najseksi komada odjeće za spavanje'; što je prema 37 posto ispitanika ženska pidžama, a prema njih 27 posto negliže ili spavaćica. Za 22 posto muškaraca žena je pak najprivlačnija kada spava - u njihovoj širokoj majici.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

Žena u pidžami
1/15

Iznenađujuće, svega 16 posto muškaraca misli da su žene najprivlačnije kad spavaju gole.

Odjeća i seksualna želja 

Osim toga, muškarci su rekli da odjeća u kojoj im partnerice spavaju ne utječe na njihov seksualni život i želju (njih 71 posto), dok je isto odgovorilo samo 35 posto žena kojima je, čini se, izgled partnera presudniji za aktivnost u krevetu. Ipak, 78 posto žena i 70 posto muškaraca prednost nad seksi izgledom daje udobnosti; pa kažu da bi partner ili partnerica trebali spavati u onome u čemu se najbolje osjećaju. 

Kad je riječi o ženskim željama, one bi svog partnera u krevetu najradije gledale u klasičnim muškim boksericama, a najmanje njih želi da on spava u majici omiljenog sportskog kluba. 

U čemu su žene muškarcima najviše seksi?

Cijela pidžama – 37 posto

Donje rublje – 32 posto

Negliže/spavaćica – 27 posto

Muška majica – 22 posto

Ništa – 16 posto

U čemu su muškarci ženama najviše seksi?

Bokserice/donje rublje – 35 posto

Donji dio pidžame – 31 posto

Cijela pidžama - 24 posto

Jednodijelna pidžama – 16 posto

Majica omiljenog kluba – 3 posto, prenosi Daily Mail.

Kao dijete bila je luda za Harryjem Potterom, pa joj je tata izgradio mini Hogwarts!

Komentara 1

MO
montello
14:53 31.05.2022.

Pidzame su najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije