Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže frizer:

'Ako želite u trenu 'skinuti' nekoliko godina, zaboravite na botoks i promijenite frizuru!'

Instagram/_kate_middleton_royal
29.05.2022.
u 07:00

Poanta je u tome da kosa prirodno pada niz leđa i da nije isfenirana već samo osušena na zraku, kaže frizer Chris Appleton.

Ako želite u trenu izgledati mlađe, frizer Chris Appleton kaže da zaboravite na kreme za lice i skupe kozmetičke tretmane; dovoljna je, tvrdi, ova jednostavna frizura koja se na dugoj kosi napravi za par minuta, a daje trenutni facelifting.

Frizuru o kojoj priča Appleton nosi i vojvotkinja Kate Middleton, a frizer slavnih je otkrio nekoliko trikova za tu elegantnu frizuru.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

- Poanta je u tome da kosa prirodno pada niz leđa i da nije isfenirana već samo osušena na zraku - rekao je.

Kad se nosi iza ušiju kako ju često nosi i vojvotkinja, frizura potpuno otkriva i jagodične kosti čije naglašavanje ženama može 'skinuti' nekoliko godina.

- Ako želite izgledati mlađe morate pokazati jagodice i čeljust - rekao je frizer i dodao da je vrlo mladenačka i laskava, te da otvara lice prema gore.

Inače, izgled Vojvotkinje od Cambridgea, njena frizura i odjevne kombinacije komentiraju se svakodnevno, pa su i kad se tek pojavila s ovom frizurom fanovi na Instagramu nagađali da je radila keratinski tretman kose, koji se između ostalog radi i da se kosa sama izravna.

- Ne nedostaje mi njena valovita kosa; ovo joj je najbolja frizura ikad! - napisala je pratiteljica.

Pokazala frizerki kakvu frizuru želi, krajnji rezultat je daleko od toga

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije