Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENA SE ŠOKIRALA

'Automehaničar me ničim izazvan pitao bi li mu bila prijateljica s povlasticama'

Shuttershock
27.05.2022.
u 13:30

Prvi put kada je došla kod njega, razgovor s njim tekao je sasvim normalno, no kada se vratila dva tjedna kasnije, bio je skroz drugačiji

Anonimna je žena na Redditu ispričala kako se zaprepastila kada ju je automehaničar, dok joj je popravljao automobil, odjednom pitao je li možda zainteresirana da mu bude prijateljica s povlasticama...

Kako piše Mirror, žena se nedavno preselila u novi grad i posjetila ga je na preporuku prijatelja, jer joj je auto počeo proizvoditi čudne zvukove. Prvi put kada je došla k njemu razgovor je tekao sasvim normalno, no kada se dva tjedna kasnije vratila, bio je skroz drugačiji.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

- Kako nije odmah mogao shvatiti što je s autom, napravio je probnu vožnju. Ja sam sjela s njim u auto, kao i puno puta do tada sa svakim drugim automehaničarom. Kako sam morala ostaviti auto rekao je da će me odvesti kući, a tada je počeo postavljati razna neprimjerena pitanja o mom ljubavnom životu, primjerice, živim li sama i jesam li slobodna - napisala je žena u svojoj objavi. 

S obzirom na to da je bila s njim u autu nije ga htjela naljutiti. Odgovorila mu je ljubazno, a onda ju je on pitao želi li mu biti prijateljica s povlasticama i nalaziti se s njim potajno. Rekla mu je da ju to ne zanima i da je on oženjen muškarac, a on joj je rekao da to uopće nije važno. 

- Rekla sam mu da nikada ne bih imala ništa s muškarcem koji je oženjen, a on se uvrijedio i pitao me zašto. Nakon što je shvatio da od toga neće biti ništa, zamolio me da ne kažem ništa njegovom šefu. Očito je znao da se ponašao neprikladno - nastavila je.

U objavi je napisala i da joj je dosta takvog ponašanja muškaraca jer joj to nije bilo prvo takvo iskustvo. Nedavno joj je naime u kući pukla cijev pa je zvala vodoinstalatera koji je očijukao s njom i također joj postavljao neprikladna pitanja. Korisnici Reddita dali su joj podršku u komentarima, a mnogi su napisali i da bi ga treba prijaviti šefu.

- Svakako recite šefu, takvo ponašanje je nedopustivo! - napisala je jedna korisnica.

- Žao mi je što ste morali proći kroz to i zbog drugih ga svakako treba prijaviti - dodala je druga.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Komentara 10

JM
Jmjm
05:42 29.05.2022.

Koliki problem za zenu samo zato sto je pitao,da je bio kakav poduzetnik,bankar ili sportas nebi nikome kazala niti stavila na internet

RI
Ronald Isihasta
07:50 28.05.2022.

čoek fino pito, nije odma prešo na ličko rukavanje , ona nije dala i ok , da ju niko ne pita išla bi psihijatru da pita šta joj fali

Avatar southman
southman
08:53 29.05.2022.

Trebao se predstaviti kao vlasnik servisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije