Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK

Tomašević najavio odluku o naplati odvoza otpada po količini

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević otvorio i obišao područnu školu "Pongračevo"
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
03.12.2021.
u 11:00

- S odlukom idemo i javno savjetovanje kroz nekoliko tjedana, a odluka bi trebala biti usvojena do kraja siječnja - najavio je Tomašević

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević otvorio je danas objekt i sportsku dvoranu Područne škole Pongračevo Osnovne škole August Šenoa te je tom prilikom najavio je da bi nova odluka o naplati odvoza otpada prema količini trebala biti usvojena do kraja siječnja.

“Radimo na modelima za privremeno omogućavanje individualne kontrole otpada, da se omogući da se plaća po kućanstvu, tj. po količini odloženog miješanog otpada. S odlukom idemo i javno savjetovanje kroz nekoliko tjedana, a odluka bi trebala biti usvojena do kraja siječnja. Bit će prijelazno razdoblje kad ćemo prezentirati modele za koje smo se odlučili”, kazao je danas Tomašević okupljenim novinarima.

Komentirao je i kašnjenje odvoza otpada:

"Veliki dio radnika je obolio i u tom smislu nije bilo moguće da obavljaju poslove, a isto tako jedan dio radnika je završio u samoizolaciji. Tako da je bilo malo kašnjenja na nekim područjima što se tiče odvoza otpada, ali kažem kašnjenja, a ne neodvoza. Bilo je nešto problema i s opremom, s kamionima, ali i to se rješava."

 

Ključne riječi

Komentara 5

DJ
DjD
11:27 03.12.2021.

Onaj tko vodi ljude treba predvidjeti takve situacije i reagirati na vrijeme. Ovako ostaju samo žalopojke-kriv covid, vrijeme, hdz, bivša vlast.... Ako ne znaš, ima tko zna i može.

NA
navijeke
11:23 03.12.2021.

Ako se i ovo pokaže kao promašaj, još uvijek može doći valjati se po Cvjetnom i izvikivati besmislene parole. :)

AA
ante antin
12:10 03.12.2021.

ttejac je promasaj dekade...bute vidli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije