Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četiri najveća grada

Pola godine nove vlasti: Osijek se pokreće, u Zagrebu i Splitu stanje isto ili lošije

01.12.2021.
u 22:33

Građanima Rijeke s novim gradonačelnikom jednako je kao i prije, a zadovoljstvo birača vidljivo je tek u Osijeku

Komentara 18

Avatar Križari
Križari
22:56 01.12.2021.

Koga to čudi. Dva ljevičarska klepetana i mlad normalan čovjek, normalnih stavova koji hoće raditi i koji okuplja. Bravo Osijek. Bravo Osječani. Imate više pameti nego Zagreb i Split zajedno.

AF
Adam.F
00:51 02.12.2021.

Danas prosetao zagrebackim adventom, dakle dan zalosti je mala beba za ovo, advent za tuzne jugoslavene, nemas gdje novce potrositi, mos mislit koliko ce biti u blagajni. Cekam slijedece izbore, glasam za onog tko ce najuriti Grincha na sjev. pol.

JB
josip.barisic512@gmail.com
03:46 02.12.2021.

Tomašević nije dorastao dužnosti koju obavlja. Čovjek se jednostavno debelo precijenio. Što prije ode, bit će manja šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?