Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupocjena roba

Tko je vidio tepihe? Nagrada nalazniku 40.000 kuna

tepih
Foto: Steve White/PA Photos/Pixsell
28.11.2013.
u 15:23

Informacije o ukradenim tepisima mogu se dostaviti „Bavarskom društvu za likvidacije“ u Solidum centru, ili policijskoj postaji Črnomerec na broj 01/3775924.

Osam skupocjenih tepiha ukradeno je  iz trgovačkog centra Solidum u Zagrebu za vrijeme nedavne rasprodaje. Tepisi od svile vrijedni su čak 380 tisuća kuna, a vlasnici traže pomoć građana u njhovu pronalasku. 

Tepisi su stečeni kao sredstvo osiguranja kredita pri jednoj njemačkoj banci koja je, u cilju što bržeg unovčenja, kompletan asortiman povjerila „Bavarskom društvu za likvidacije“ koje provodi spomenutu rasprodaju.

Zbog velike vrijednosti tepiha „Bavarsko društvo za likvidacije“ odlučilo je ponuditi nagradu od čak 40.000 kn za dojavu o tome gdje se nalaze ukradeni tepisi.
Informacije o ukradenim tepisima mogu se dostaviti „Bavarskom društvu za likvidacije“ u Solidum centru, ili policijskoj postaji Črnomerec na broj 01/3775924.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
09:42 29.11.2013.

čovječe , tko bi rekao da tepih može biti tako skup....i sredstvo osiguranja kredita, ...dakle ubuduće, umjesto stana staviš tepih kao jamstvo....

ST
stefj
14:54 29.11.2013.

Što je ovo? Motiv je molitva za novi 11. 09.? Tepih je valjda iz Irana, s poprilično jasnom porukom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije