Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže “ovih dana”

Radovi na kolodvoru teku, ali još se čeka potpis ministra financija

Samobor (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
01.07.2010.
u 17:59

Gradonačelnik Krešo Beljak smatra da će se kredit za kolodvor isplatiti za šest do sedam godina.

Potpis ministra financija Ivana Šukera kojim Grad Samobor postaje jamac Komunalcu za oko 35 milijuna kuna kredita za gradnju autobusnog kolodvora još se čeka.

Ipak, gradonačelnik Krešo Beljak kaže da bi potpis mogao doći već “ovih dana”. Kredit bi se, uvjeren je gradonačelnik, mogao isplatiti već za šest do sedam godina, i to od najamnina poslovnih prostora koji bi se gradili unutar kolodvora.

Inače, radovi na autobusnom kolodvoru su u tijeku, a trenutačno se radi podzemna garaža. Kraj radova očekuje se u proljeće 2011. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije