Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će u Maksimiru

Kako će izgledati Tomaševićeva proslava Praznika rada? Nastupaju Novi Fosili, bit će graha i štrukli

Kako smo nekad slavili Praznik rada
Tomislav Miletic/PIXSELL
19.04.2022.
u 12:24

Bit će, dodala je, dvije pozornice, i dok će na velikoj nastupati poznati izvođači, na maloj će se održavati programi lokalnih kulturnih društava.

Nakon dvije godine pauze, ove će se godine u Zagrebu proslaviti Praznik rada, i to u Maksimiru gdje se taj događaj tradicionalno odražava desetljećima. Novost je dannas najavila zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec.

- U mogućnosti smo najaviti proslavu Praznika rada s obzirom na ukidanje epidemioloških mjera, a proslava će se tradicionalno održati u Maksimiru. Program smo malo promijenili, bit će Novi Fosili, zbor Ivan Goran Kovačić, ZET-ov orkestar, Zbor HNK i još drugi izvođači, bit će i grah i štrukle i program za djecu - rekla je Dolenec. Bit će, dodala je, dvije pozornice, i dok će na velikoj nastupati poznati izvođači, na maloj će se održavati programi lokalnih kulturnih društava. 

Ključne riječi

Komentara 9

JA
Jatonekuzim
16:38 19.04.2022.

Zvuci odlicno, dolazim

DU
Deleted user
11:00 20.04.2022.

A užičko ste zaboravili.

DU
Deleted user
23:08 19.04.2022.

Konacno se Zagreb vraca svojoj kulturi. Nema kiceraja. I klopa nije samo grah , ima i strukla - to je zagrebacki. U Maksimiru - sve zagrebacko. Odlicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije