Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačkim ulicama

FOTO, VIDEO: Marino Bloudek i Anja Fink pobjednici zagrebačkog noćnog Cenera

Zagreb: Održan Zagrebački noćni cener 2022
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/41
Autori: Hina, Ida Balog
07.11.2022.
u 14:42

Pobjednici Marino Bloudek s rezultatom od 30:11 minuta i Slovenka Anja Fink s 33:54 minuta srušili su i rekorde utrke

Marino Bloudek i Anja Fink pobjednici su 11. izdanja ulične utrke Zagrebački noćni Cener, a središtem Zagreba trčalo je 3000 trkača iz 22 zemlje svijeta.

Marino Bloudek s rezultatom od 30:11 minuta i Slovenka Anja Fink s 33:54 minuta srušili su i rekorde utrke. 

Iza Bloudeka na cilj su došli Slovenac Rok Puhar (31:00) i Danijel Peček (32:22), a na postolju kod žena su još Sandra Šrut (36:26) i Tea Faber (36:39). Najbrža ekipa bila je Atletski klub FIT Zaprešić, koji je obranio prošlogodišnju titulu u tijesnoj borbi s još 35 drugih timova.

Duž cijele staze od 10 kilometara stajali su navijači i bodrili trkače, a najglasnije je bilo u Tomićevoj ulici, te kod Glazbene akademije, gdje su trkače dočekali Jazz ansambl Muzičke akademije pod ravnanjem profesora Saše Nestorovića.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije