Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo jutro

VIDEO Drvo se srušilo na Malešnici i prignječilo parkirane automobile

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/11
20.05.2020.
u 13:31

Još nije poznat uzrok padanja stabla, a policijski očevid je u tijeku.

Zanimljivo jutro imali su stanovnici Ivane Brlić Mažuranić na Malešnici jer su u 6.20 ujutro doživjeli nesvakidašnju situaciju. Na četiri parkirana auta ispred broja 38, naime, srušilo se ogromno stablo

 

1/12

Vatrgoasci su morali dolaziti u dva navrata da saniraju štetu, a da bi uklonili stablo s automobila, morali su ga rezati. Još nije poznat uzrok padanja stabla, a policijski očevid je u tijeku. 

Ključne riječi

Komentara 3

TM
trade_mark
16:41 20.05.2020.

veli večernji "Još nije poznat uzrok padanja stabla..." hoćete da vam ja otkrijem uzrok padanja stabla? stablo je bilo bolesno i trulo, a zrinjevac koji se treba brinuti o zelenilu u gradu ne radi svoj posao jer se u njega nakupilo svakakvog ljudstva iz uvoza koje prima plaću a radi ništa. eto, to vam je uzrok padanja stabla.

LI
liliZG
16:11 20.05.2020.

zašto ovaj posao rade vatrogasci a ne radnici zrinjevca koji i inače "održavaju" ovo stablo, .. može li mi to netko objasniti, ---padne stablo za koje se brine zrinjevac a onda ga moraju rezati vatrogasci koji sigurno imaju pametnijeg posla... ili , u čemu je problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije