Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o službenim automobilima

Bandić: Imamo kočiju, ja mogu i njome na posao!

VW Passat Bandić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
18.02.2014.
u 15:12

Zagrebački gradonačelnik na posao ide VW Golfom, a službeno koristi i VW Passat. Vozni park gradske uprave broji 80 vozila

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije ostao nijem na Vladinu nabavu luksuznih automobila Audija A6 te izjave pojedinih ministara o vožnji do radnog mjesta. Tako je ocijenio, prenose 24sata, da bi i on "možda jednog dana mogao na posao doći u kočiji".

– Imamo mi jednu kočiju koja ide u centar grada pa možda usput svrati prijatelj iz Resnika. Koji dan će to biti vjerojatno prilika da se ja provozam kočijom do posla. Kad idu, da o istom trošku to napravimo, da dođu u Bužanovu iz Resnika i idemo na Trg Stjepana Radića. Mislim da bi to bilo dobro – komentirao je Bandić, koji kao službeno vozilo rabi VW Passat iz 2010., a na posao ide VW Golfom.

Najavio je da službene gradske automobile, kojih je sada 80, dok ih je još 2009. bilo 210, neće mijenjati nekoliko godina.
– Nije bitno je l' star tri ili pet godina. Ako ode koji dio, popravi se i idemo dalje. Ako se nešto dogodi, ako budem imao havariju ili nesreću, to je zapisano negdje gore – poručio je Bandić.

>>Rasplet afere koju je otkrio Večernjak – 'Ugovor ne možemo raskinuti, auti idu u MUP!?'

>>S ceste u garažu 130 auta: Šefovima oduzeta službena vozila

Komentara 35

SA
samodinamo
15:25 18.02.2014.

Banderas ti si car,kralj i direktor svemira!!!!!

PR
Prunus
15:46 18.02.2014.

Skroman vozni park.

AZ
And_ZAGI
18:47 18.02.2014.

Najbolji gradonačelnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije