Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obilazio podrume

Vukovarac prevario još jednog vinara

vw golf,policija,policijski auto
Maja Šantoši/PIXSELL
19.09.2013.
u 13:34

Na račun poduzeća muškarac je "kupovao" butelje vina, ali i maslinovo ulje i rakiju

Protiv 43 godišnjeg Vukovarca kojega je porečka policija već prijavila zbog četiriju prijevara istarskih vinara i četiri kaznena djela krivotvorenja isprava ispisana je još jedna kaznena prijava zbog istih (ne)djela. U nastavku kriminalističkog istraživanja otkriveno je da je Vukovarac 3. rujna došao u pogon obiteljsko-poljoprivrednog gospodarstva na području Tara gdje se  vlasniku predstavio kao predstavnik jednog poduzeća te je pod račun tog poduzeća naručio i preuzeo više butelja vina. Za preuzetu robu vinar je izdao račun i sačinio otpremnicu, koju je osumnjičeni potom potpisao.

Protiv Vukovarca je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku, a kako policija ima saznanja da je osumnjičeni muškarac na području Istre prilikom kupnje vina, rakije i maslinova ulja na sličan način prevario više osoba pozvala je građane da im se,  ako su oštećeni , jave.

Prije ove posljednje otkrivene prevare vinara iz Tara Vukovarac je u razdoblju od 12. kolovoza do 4. rujna prevario četiri vinara i svakog oštetio za nekoliko tisuća kuna. Opskrbio se tako buteljama vina kod dva vinara u Vižinadi, jednog u Poreču i jednog s područja Kaštelir - Labinci.

>> Upozorenje: Sve više prevaranata, evo kako ih prepoznati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije