Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO MOHENSKI

VIDEO Škoro je prije 7 godina u restoranu 'kralja Adventa' pjevao Bandiću i društvu

Miroslav Škoro
Screenshot Facebook
02.07.2021.
u 19:47

Škoro je ekipi otpjevao pjesmu Moja Hercegovina, a datum objave snimke je 12. lipnja 2014. godine kada je Hrvatska igrala prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u nogometu

Prije sedam godina uhićeni 'kralj Adventa', Denis Mohenski, objavio je snimku iz svog bistroa Deno na zagrebačkoj Trešnjevci na kojoj Miroslav Škoro pjeva pokojnom Milanu Bandiću i njegovom društvu.

Škoro je ekipi otpjevao pjesmu Moja Hercegovina, a datum objave snimke je 12. lipnja 2014. godine kada je Hrvatska igrala prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u nogometu.

U jednom trenutku Bandić daje novac harmonikašima, azatim netko dovikuje 'Škori, Škori'.

Nakon prekjučerašnjih uhićenja oko malverzacija s dodijeljivanjem kućica, odmah se bio oglasio i čelnik Domovinskog pokreta.

- Moralo se puno improvizirati, nema kvalitetne infrastrukture, uvjetovali su da morate raditi s određenim dobavljačima. Nije isto kada netko želi promovirati neki određeni proizvod, netko želi imati ličku, netko slavonsku, netko istarsku kućicu, a onda imaju svi isto. Ja sam se obratio baš Mohenskom, ne osobno, nego smo kao tvrtka morali poslali zahtjeve njemu, on bi poslao ugovor i morali smo unaprijed uplatiti novac - rekao je Škoro prije dva dana.

VIDEO Nastavlja se akcija uhićenja: Među desetak osoba uhićen je i Bandićev rođak

Ključne riječi

Komentara 48

SO
sohnahoakasaa
23:48 02.07.2021.

Škoro je najveći lažnjak i fulirant. Sve je kaj i kad treba samo je jedno konstanta. Celi život je kokošja nogica pa si je zel ženu da ga ima tko svaki dan podsjećati na to.

VO
volimnju
21:15 02.07.2021.

e škoro mišu mali i još si ovom jadniku na harmonici uzeo lovu. jadniče

PR
Pravednik69
08:06 03.07.2021.

Hahaha Škoro je bio Bandićeva pevaljka a sad mi prodaje "domovinske" fore, zajedno sa ostalim "poštenjacima"....Škoro odi u Ameriku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije