Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
golema eksplozija

VIDEO Projektil usred noći pogodio stambenu zgradu u Harkivu

Harkiv
Foto: Twitter/Screenshot
1/7
07.03.2022.
u 10:23

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da je ruska "posebna vojna operacija" nužna "kako bi se zaštitili ljudi koji su bili izloženi maltretiranju i genocidu" u istočnoj Ukrajini, misleći na one kojima je prvi ili jedini jezik ruski.

Rusija će otvoriti nove humanitarne koridore u više ukrajinskih gradova kako bi omogućila evakuaciju civila. Rusija je također rekla da će ljudima biti dopušteno bježati sve dok idu u Bjelorusiju ili Rusiju. Glasnogovornik ukrajinskog predsjednika rekao je da bi njihovi građani trebali moći napuštati svoje domove preko ukrajinskog teritorija. Također su optužili Rusiju da je namjerno pucala na građane tijekom evakuacije. 

U Harkivu su se vodile žestoke borbe. Sky News locirao je i potvrdio snimku goleme eksplozije nakon što je ruski projektil pogodio stambenu zgradu na sjeveru Harkiva.

Više o ratu u Ukrajini pročitajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

KI
kimi
11:12 07.03.2022.

Dobar ugao snimanja, stabilna kamera na pravom mestu...Rat je prljava stvar koji se odavno ne dobija samo oružjem. Mediji mogu da od zločinca naprave heroja i obrnuto. Sadam je jedan od dobrih primera jer kada je ratovao sa Iranom Amerii su ga dizali u zvezde to odlično znaju svi koji se sećaju tog rata a onda je postao najveći zlikovac u paketu sa izmišljenim hemijskim oružjem. Mislite o tome.

MI
miroslav50
10:51 07.03.2022.

Ovako su vam prolazili i ukrajinski građani u Donbasu sve ove godine, njih 14.000 je ubijeno (u odnosu na sadašnjih 350 Ukrajinaca čiji životi očigledno neusporedivo više vrijede)

Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:36 07.03.2022.

Ruski vladar mali patuljak je ratni zločinac. Osim što tog zločinca ni najmanje nije briga za ubijene Ukrajince nije ga ni za Ruse koji ginu u osvajanju Ukrajine. Jednostavno lik je spoj svih dosadašnjih ideologija smrti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije