Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
golema eksplozija
Povratak na članak

VIDEO Projektil usred noći pogodio stambenu zgradu u Harkivu

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da je ruska "posebna vojna operacija" nužna "kako bi se zaštitili ljudi koji su bili izloženi maltretiranju i genocidu" u istočnoj Ukrajini, misleći na one kojima je prvi ili jedini jezik ruski.

Komentari 3

KI
kimi
11:12 07.03.2022.

Dobar ugao snimanja, stabilna kamera na pravom mestu...Rat je prljava stvar koji se odavno ne dobija samo oružjem. Mediji mogu da od zločinca naprave heroja i obrnuto. Sadam je jedan od dobrih primera jer kada je ratovao sa Iranom Amerii su ga dizali u zvezde to odlično znaju svi koji se sećaju tog rata a onda je postao najveći zlikovac u paketu sa izmišljenim hemijskim oružjem. Mislite o tome.

VL
MI
miroslav50
10:51 07.03.2022.

Ovako su vam prolazili i ukrajinski građani u Donbasu sve ove godine, njih 14.000 je ubijeno (u odnosu na sadašnjih 350 Ukrajinaca čiji životi očigledno neusporedivo više vrijede)

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:36 07.03.2022.

Ruski vladar mali patuljak je ratni zločinac. Osim što tog zločinca ni najmanje nije briga za ubijene Ukrajince nije ga ni za Ruse koji ginu u osvajanju Ukrajine. Jednostavno lik je spoj svih dosadašnjih ideologija smrti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.