Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILNA KIŠA U SRBIJI

VIDEO Bujica nosi automobil kao od šale: 'Molimo Boga da grad ne bude poplavljen'

Foto: Screenshot/Twitter
16.06.2023.
u 12:49

Zbog kiše i poplava izvanredna je situacija na snazi u 35 gradova i općina. Direktor JP „Srbijavode“ Goran Puzović izjavio je da je trenutno najkritičnija situacija u Jagodini, Trsteniku, Brusu, Kosjeriću, Sokobanji gdje je došlo do izlijevanja rijeka, kao i da se val kreće ka Kuršumliji, Prokuplju i Doljevcu.

Kiša koja je neprekidno padala u Srbiji napravila je velike probleme. Sinoć je u Jagodini vladala alarmantna situacija jer je rijeka Belica dostigla kritičnu razinu, a građani su cijele noći dežurali i radili sve kako im voda ne bi poplavila kuće.

Belica je bila toliko jaka da je uspjela odnijeti jedan automobil, piše portal Nova.rs. Dio sela Trnava je poplavljen, a vatrogasci i spasioci su čamcima evakuirali pojedina domaćinstva. 

- Kiša lije i lije i ostaje nam samo da se molimo Bogu da grad ne bude poplavljen. Situacija je strašna - napisali su zabrinuti građani.

VEZANI ČLANCI

Zbog kiše i poplava izvanredna je situacija na snazi u 35 gradova i općina. Direktor JP „Srbijavode“ Goran Puzović izjavio je da je trenutno najkritičnija situacija u Jagodini, Trsteniku, Brusu, Kosjeriću, Sokobanji gdje je došlo do izlijevanja rijeka, kao i da se talas kreće ka Kuršumliji, Prokuplju i Doljevcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije