Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplava

FOTO Dio Zagreba opet pod vodom: Tijekom radova pukla cijev?

16.06.2023.
u 09:46

Kako je bilo i najavljeno, zbog radova je HEP-Toplinarstvo krajnjim kupcima u naseljima Utrine, Travno, Jakuševec, Dugave i  Sloboština privremeno obustavilo toplu vodu

Na poručju Utrina jutros je pukla cijev i dio kvarta je pod vodom. Pola stanovnika ostalo je bez vode, čitatelja kaže za 24sata.

U Utrinama traju radovi pa su radnici najvjerojatnije prilikom iskovanja probili cijev. Kako je bilo i najavljeno, zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže, HEP-Toplinarstvo je krajnjim kupcima u naseljima Utrine, Travno, Jakuševec, Dugave i  Sloboština privremeno obustavilo isporuku tople vode od 14. lipnja do 3. srpnja, izvijestila prije tjedan dana petak ta tvrtka.

 
Ključne riječi

Komentara 2

GA
Gajger
11:27 16.06.2023.

Opet Bandić kriv? :-)

ZZ
Zvir Zvirek
18:34 16.06.2023.

On jih je vse zaposlil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije