Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba s vatrom

U požaru ložionice u Novskoj izgorjelo više pomoćnih zgrada

pozar (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
1/3
08.02.2011.
u 07:58

- Iskre koje su tinjale cijelu noć mogle su prouzročiti još veću materijalnu štetu - kazao je Dražen Štimac, vatrogasni zapovjednik.

U jutrošnjem požaru u krugu Ložionice Novske, dijelu nekadašnjih prostora za popravak željezničkih vagona, izgorjelo je više pomoćnih zgrada. Požar je oko pet sati primijetila stanovnica Osječke ulice čija se kuća nalazi u blizini te je obavijestila novljanske vatrogasce koji su uspjeli zaustaviti požar koji se brzo širio drvenim dijelovima prema glavnim zgradama.

Prethodnog dana na otvorenoj površini kod Ložionice spaljivani su trava i korov pa je moguće da je to uzrok požara, smatraju vatrogasci. Nikada ne treba ostaviti takvu površinu bez nadzora ako se na njoj nešto pali.

– Iskre koje su tinjale cijelu noć mogle su prouzročiti još veću materijalnu štetu – kazao je Dražen Štimac, vatrogasni zapovjednik. U vatri je izgorjelo i nekoliko poljoprivrednih strojeva koji su bili smješteni u opožarenim dijelovima, no šteta je mogla biti još veća. Vatra se, osim na zgrade, mogla proširiti i na željeznička putnička vozila koja su smještena na obližnjim kolosijecima.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
Josyp
16:51 09.02.2011.

a što tamo ima izgorit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije