Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Moving

Trodnevni ugodni pustolovni festival u Novom Marofu

smuti
Privatna arhiva
06.10.2011.
u 09:12

Tijekom sva tri dana moći će se razgledati i izložba fotografija Hrvoja Ivančića s njegova puta u Katmandu, a navečer "chillati“ na slami uz glazbeni program i degustaciju zdrave hrane

Udruga mladih Moving iz Novog Marofa od petka, 7. listopada, do nedjelje, 9. listopada u  kulturnom centru “Ivan Rabuzin” u Novom Marofu priprema pravu pustolovno-gurmansku poslasticu zanimljiva imena "Smuti –  ugodni pustolovni festival“.

Osim uživati u bogatom dokumentarnom programu, posjetitelji će moći čuti i nekoliko predavanja. Prvo će održati Hrvoje Ivančić, mladi pisac i fotograf, koji će govoriti o svojim putovanjima u Katmandu. O  svom putovanju biciklom iz Zagreba u Damask, pak, govorit će Siniša Glogoški.

O svojoj biciklističkoj avanturi govorit će i tri mladića iz Novog Marofa Tomislav, Josip i Renato Čamić, koji su ovo ljeto odvozili zahtjevnu kružnu turu po Jadranu te mladi fotograf Alen Kuščar.  Tijekom sva tri dana moći će se razgledati i izložba fotografija Hrvoja Ivančića s njegovog puta u Katmandu, a navečer "chillati“ na slami uz glazbeni program i degustaciju zdrave hrane.

Ulaz na sva događanja je besplatan, osim na projekcije dokumentarnih filmova koje počinju u 19.30. Za te se projekcije naplaćuje simbolična ulaznica od 10 kuna.
U sklopu dokumentarnog programa bit će prikazano šest epizoda serijala "Put u Katmandu“ koji prati put Hrvoja Ivančića iz Hrvatske u Nepal, dug oko 15 tisuća kilometara, te filmovi "Plati i ženi“, "Čovjek na žici“ i "Čovjek koji je pobijedio Amazonu“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije