Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARANTICE

Tri žene se lažno predstavile pa iz stanova ukrale novac

pare
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.11.2015.
u 13:16

Ukradeno je ukupno oko 15 tisuća kuna

Dvoje starijih Zagrepčana, I. M. (81) i K. H. (89), jučer su postali žrtve triju nepoznatih ženskih osoba koje su im iz stana ukrale novac.

Predstavivši se kao zdravstvene radnice tri su žene oko 12.30 sati pozvonile na vrata I. M. u Ulici Milke Trnine, a on ih je pustio u stan. Iskoristile su njegovu nepažnju te su mu iz stana ukrale oko 8.000 kuna.

Sat vremena kasnije tri ženske osobe su se lažno predstavile i 89-godišnjoj K. H. koja ih je pustila u svoj stan u Veslačkoj ulici, a njoj su iz stana ukrale oko 7.000 kuna. Policija utvrđuje radi li se o istim kradljivicama.

>> Ukrale Siščanki desetke tisuća kuna, rekle joj da mora zamijeniti novčanice sa starim brojevima

>> Žrtve prevarantice: Novac koji je uzela otišao je u vjetar

Komentara 3

GR
grodar
18:12 14.11.2015.

Sve cestitke

DA
daliborgrejic
09:40 16.11.2015.

jesu li platili porez na taj novac?????

DU
Deleted user
10:16 17.11.2015.

Ponekada mi nije žao ovako prevarenih ljudi. Stalno se govori i piše da stariji ljudi ne puštaju u stan nepoznate osobe bez obzira kako se predstavljaju. Treba nazvati nekoga svog ili poznatog pa pitati što učiniti ili jednostavno prevarante pitatii tko su i od kuda i provjeriti u toj ustanovi uz uvjet da ostanu pred vratima. Ako se nešto nije tražilo ili naručilo ne treba na to ni reagirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije