Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret

Povratnik umro od moždanog udara, a ne od udaraca usisavača

policija (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
16.09.2010.
u 15:15

Šezdesetogodišnja supruga Ana Midenjak ima mnogo ozljeda. Hospitalizirana je na Odjelu psihijatrije Kliničkog bolničkog centra

Nesretni 68-godišnji Frane Midenjak iz Glavica kod Sinja, koji je jučer nešto prije 11 sati pronađen mrtav u obiteljskoj kući, ipak nije preminuo od posljedica udaraca usisavačem svoje 60-godišnje supruge Ane, kako se do jučer pretpostavljalo i sumnjalo.

Obdukcija koji su obavili liječnici u splitskom KBC-u pokazala je da ozljede glave i tijela koje je zadobio u svađi sa suprugom nisu bile kobne, već je njihov međusobni sukob uzrokovao toliku uzrujanost da ga je “stajala” života.

Prema svemu sudeći, Frani je u svađi skočio tlak te je dobio moždani udar.

– Ozljede koje je zadobio bile su lakše. Riječ je o podljevima na tijelu, a smrt je, kako pokazuju nalazi, nastupila zbog psihičke traume – izjavio je dr. Antonio Alujević, patolog u Zavodu za patologiju i sudsku medicinu splitske bolnice.

Supruzi Midenjak, inače povratnici iz Švedske, u kojoj su na radu proveli četrdesetak godina, pronađeni su kako leže u hodniku obiteljske kuće u Glavicama. Nedaleko od njih nalazila se okrvavljena cijev usisivača te se sumnjalo da je Ana muža njome zatukla.

Kako neslužbeno doznajemo, hospitalizirana je na Odjelu psihijatrije u Kliničkom bolničkom centru Split.

I ona, doznajemo, ima mnogo ozljeda.

Splitska policija nije željela otkrivati novosti iz istrage. Ana je, kako se priča po Cetinskoj krajini, i prije imala sitnih psihičkih problema. Ona i Frane živjeli su vrlo povučeno, mirno, umirovljenički.

Susjedi nikada s njima nisu imali problema. Ana nije bila nimalo incidentna.

Komentara 4

MP
mparac3
23:58 16.09.2010.

Nije dobro - to je samo sluzbeno priopcenje (da se umiri javnost, i da ljudi nebi izbacivali usisavace na ulicu)...

OB
-obrisani-
18:50 16.09.2010.

Uf ! Dobroje ... već sam htio izbaciti usisavač na ulicu!

MP
mparac3
00:06 17.09.2010.

Sjetimo se samo dogadjaja kad je grupa policajaca pretukla do smrti starijeg gospodina (u ZG) koji im je prigovorio na nepropisnom parkiranju. Sluzbeno je priopceno da nije umro od batina, vec od mozdanog udara pri napadu na policajce - istrage nema/javnost smirena......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije