Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U ZAPREŠIĆU

Podignuta kaznena prijava protiv muškarca koji je ubio suprugu i pokušao samoubojstvo

Zaprešić: U stanu pronašli mrtvu ženu i teško ozlijeđenog muškarca
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
28.06.2023.
u 16:28

U policiji su ranije izvijestili da je 29-godišnjak između 18. i 19. lipnja, u stanu u Ulici Matije Gupca, oštrim predmetom usmrtio 30-godišnju članicu obitelji, dok je sebe potom oštrim predmetom teško ozlijedio

Zagrebačka policija prijavila je, nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, 29-godišnjaka kojeg sumnjiči da je pretprošle nedjelje, u stanu u Zaprešiću, ubio svoju 30-godišnju suprugu, a potom pokušao samoubojstvo.

Policija ističe kako je 29-godišnjak prijavljen zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo 30-godišnjakinje te da je, uz kaznenu prijavu podnijetu velikogoričkom Županijskom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku.

U policiji su ranije izvijestili da je 29-godišnjak između 18. i 19. lipnja, u stanu u Ulici Matije Gupca, oštrim predmetom usmrtio 30-godišnju članicu obitelji, dok je sebe potom oštrim predmetom teško ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh gdje je bio zadržan na liječenju, dok je tijelo 30-godišnjakinje prevezeno na zagrebački Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Mediji su već pisali da je policija pronašla mrtvu ženu i njenog ozlijeđenog supruga u stanu pretprošlog ponedjeljka oko 11 sati. Dodali su da je zločinu prethodila bračna svađa u nedjelju navečer kada su susjedi čuli povišene tonove iz njihova stana.

VIDEO Strava u Zaprešiću: U stanu pronađena mrtva žena i teško ozlijeđeni muškarac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije