Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA STRADALA

Policija potvrdila: Smrt osobe u požaru automobila u Lovincu nije posljedica kaznenog djela

Zadar: Jedna osoba smrtno stradala u požaru automobila u Lovincu
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
20.04.2023.
u 14:19

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o Toyoti zadarskih registarskih oznaka te da je navodno jedna muška osoba pokušavala ugasiti požar na automobilu

Jedna osoba pronađena je jutros na lokalnoj cesti u Lovincu kod Zadra u automobilu koji je potpuno izgorio. Zadarska policija potvrdila je da im je dojava stigla oko 7.55 sati, a očevid još traje.

– Dosadašnjim provedenim policijskim izvidima okolnosti događaja utvrđeno je kako stradavanje osobe nije posljedica kaznenog djela – poručili su iz PU zadarske malo poslije 14 sati.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o Toyoti zadarskih registarskih oznaka, prenosi Zadarski.hr, te da je navodno jedna muška osoba pokušavala ugasiti požar na automobilu. Ipak, do dolaska policije i vatrogasaca na lice mjesta nikoga nisu zatekli. Oko ovih informacija kontaktirali smo i glasnogovornicu PU zadarske Ivanu Grbin koja nam je rekla kako o tome nema službenih saznanja, dodajući kako je očevid još u tijeku. Automobil koji je u potpunosti izgorio navodno je bio uredno parkiran te nije bilo tragova kočenja.

VIDEO Tragedija u Lovincu: Zapalio se automobil, policija u njemu pronašla smrtno stradalu osobu

 

Komentara 2

CB
cedo.butkovic
14:40 20.04.2023.

Srećom, nisam bio u pravu.

JO
JOZO
13:29 20.04.2023.

Da nisu možda litijske baterije uzrok ako je Toyota hybrid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije