Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mornarica prodaje

Nemate ideju za božićni dar? Kupite britanski nosač aviona!

invincible
edisposals.com
01.12.2010.
u 13:11

Britanska kraljevska ratna mornarica odlučila je prodati nosač aviona HMS Invincible kako bi prikupila novac za popunjavanje rupa u umanjenom vojnom proračunu

Britanska kraljevska ratna mornarica odlučila je prodati nosač aviona HMS Invincible kako bi prikupila novac za popunjavanje rupa u umanjenom vojnom proračunu, piše Telegraph.

HMS Invincible igrao je važnu ulogu u Falklandskom ratu 1982. godine, a od 2005. više nije u upotrebi, nakon 32 godina "u službi" britanske ratne mornarice.

Stari nosač aviona bit će prodan na aukciji preko internetske stranice Disposal Service Authority, agencije britanskog ministarstva obrane, no njegova cijena još nije formirana. Stručnjaci pak procjenjuju da će cijena iznositi preko 2 milijuna funti.

Britanska vojska izvijestila je da će u obzir doći i prodaja opreme s nosača na kojem je kao pilot helikoptera tijekom Falklandskog rata bio smješten i princ Andrew.

Ključne riječi

Komentara 7

OR
ordoABchao
15:23 01.12.2010.

dajem ruku u vatru da će ga kupit kinezi

CU
cunt
17:40 01.12.2010.

Stručnjaci pak procjenjuju da će cijena iznositi preko 2 milijuna funti. bravo Krleža,,,,,40 miljona je isto preko,,,,,,,,,,,,,2 milijuna

OB
-obrisani-
14:03 01.12.2010.

Sto neprodaju AL-QUAIDI,ahahahaha oni sve kupuju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije