Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mornarica prodaje
Povratak na članak

Nemate ideju za božićni dar? Kupite britanski nosač aviona!

Britanska kraljevska ratna mornarica odlučila je prodati nosač aviona HMS Invincible kako bi prikupila novac za popunjavanje rupa u umanjenom vojnom proračunu

Komentari 7

OB
-obrisani-
14:03 01.12.2010.

Sto neprodaju AL-QUAIDI,ahahahaha oni sve kupuju...

VL
OR
ordoABchao
15:23 01.12.2010.

dajem ruku u vatru da će ga kupit kinezi

VL
CU
cunt
17:40 01.12.2010.

Stručnjaci pak procjenjuju da će cijena iznositi preko 2 milijuna funti. bravo Krleža,,,,,40 miljona je isto preko,,,,,,,,,,,,,2 milijuna

VL
AG
Agramer198
20:15 01.12.2010.

je,bum ga kupil odmah nakon kaj curi poklonim novi pink Porsche, a mami i tati kuću na Tenerifima... -.-

VL
KR
krilnik2
17:35 04.12.2010.

ordoABchao je napisao/la: dajem ruku u vatru da će ga kupit kinezi /*******************/ Nope! Kupila bu ga kanada, Harper vec broji lovu. Tako ostaje u familiji!

VL
TM
tesla moj ponos
19:07 05.12.2010.

Nije za čuditi se što Ministarstvo obrane Ujedinjenog kraljevstva rasprodaje svoju imovinu jer u njenim redovima su prisutni kriminalci koji su milijune funta oprali preko raznih zemalja pa tako i preko Hrvatske. Najpoznatija afera Sjeverna luka Split je upravo bila zbog pranja oko 7 milijuna dolara i koju Bajiće nikad nije doveo do kraja. Štaviše, aferu je prikrio jer su u nju upetljani Sanaderovi ljudi kojima je pranje novca 2001. godine bio jedan od najvećih biznisa. Tada je bilo moderno i trendi pranje novca a sada je trendi zbog tog istog pranja da se ide u zatvor. jiću, veliki državni odmetniče kad ćeš raditi po zakonu a ne po mafijaškim pravilima. I princ Andrew je upetljan u pranje noca s nekim multimiljunašem iz Kazanstana ili neke bivše sovjetske državice a i bivša supruga mu je u korupciji odavno. I kraljevine su se dosjetile da je lopovluk njima odavno u genima. Ipak, oni će i kao prinčevi i kao kraljevi odgovarati za ono što su počinili za razliku od Hrvatske gdje seljačine glume kraljeve , a neki i bogove.

VL
TM
tesla moj ponos
19:11 05.12.2010.

Ako ste primjetili Hrvatska je prikrila pljačku DVA NOSAČA AVIONA !!! BAJIĆ ih ne može vidjeti jer je to sića u odnosu na milijarde sanaderovih eura ! Koja zbrka ?????????????????????????????????????????????????????????????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.