Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUSTAO OD SKOKA

Mladić dva sata sjedio na dimnjaku i prijetio da će se ubiti

slavonski brod, dimnjak, drama (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
16.07.2012.
u 12:36

Inin djelatnik s kojim smo razgovarali rekao nam je da je nesretnik navodno govorio kako se našao u financijskim problemima i dugovima. Spominjao je i neuzvraćenu ljubav i govorio da njegov život više nema smisla.

Prava drama odvijala se danas u prijepodnevnim satima u Slavonskom Brodu. Djelatnik Inina skladišta u industrijskoj zoni na Bjelišu oko 10.30 sati primijetio je na krovu jedne od zgrada nepoznatog mladića. Poslije je ustanovljeno da je riječ o 26-godišnjaku iz Slavonskog Broda koji se popeo na dimnjak skladišta i prijetio da će skočiti. O događaju je alarmirana služba 112 i na teren su ubrzo izišli pripadnici vatrogasne i službe Hitne medicinske pomoći te policija, koja je nakon dvosatnih pregovora uspjela nagovoriti mladića odustane od skoka.

– Mrmljao je i prijetio da će se ubiti. U prostor skladišta nije mogao ući na glavni ulaz, jer ondje stalno dežuraju zaštitari. Vjerojatno je preskočio ogradu iza stražnjeg dijela zgrade – rekao nam je jedan od djelatnika. O motivima koji su mladića natjerali na ovakav korak može se samo nagađati. Inin djelatnik s kojim smo razgovarali rekao nam je da je nesretnik navodno govorio kako se našao u financijskim problemima i dugovima. Spominjao je i neuzvraćenu ljubav i govorio da njegov život više nema smisla.

Nejasno je i zašto je izabrao upravo tu usamljenu zgradu u izoliranom prigradskom naselju, daleko od vreve gradskog središta. Doznali smo da je riječ o psihički rastrojenoj osobi, koju je policija odvela na daljnje ispitivanje. Na povratku iz skladišta pokupili su i njegov bicikl kojim se dovezao i ostavio ga u obližnjem grmlju.

Pregovore su vodili policijski službenici na čelu s pomoćnikom načelnika brodske Policijske postaje Ivicom Puljkom. Uspješno su završeni oko 12.40 sati.  

– Čini se da je riječ o psihičkom bolesniku, a kada je riječ o takvim slučajevima, mi nemamo dozvolu za davanje informacija u javnost – kazala je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić. Mladić je odveden na psihijatrijski odjel brodske Opće bolnice, gdje će biti zadržan na liječenju.

Komentara 10

OB
-obrisani-
13:24 16.07.2012.

A kome je prijetio?????

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:28 16.07.2012.

Joj dalejo mi da odem ga bodriti : Skoći ,skoći ,Šta čekaš !

ZA
zagorec1
13:07 16.07.2012.

Uz ovakvo stanje u drzavi i ovakvu nesposobnu vladu nist cudno!!! Sve vise ce bit toga !!! NAZALOST

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije