Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katastrofa

Medvjed ušetao u otključani auto: pogledajte koji je nered ostavio

medo u autu
Foto: Screenshot Facebook
02.08.2018.
u 21:45

Policajci su sa sigurne udaljenosti, upotrebom užeta, otvorili vrata automobila kako bi medvjed izašao iz rasturenog Subarua

Živcira vas kad vam mačka izgrebe pokućstvo ili kad vam pas posvuda ostavi dlake? Ništa to nije prema kaosu koji je jedan medvjed napravio u autu u SAD-u.

Šerifov ured okruga Jefferson u Coloradu jučer je objavio snimku medvjeda koji je u ponedjeljak ušetao u otključani Subaru u Coniferu i ondje si priredio divlju zabavu.

- Često smo upozoravali da nezaključavanje automobila lopovima olakšava krađu, ali, kao što smo vidjeli dvaput ovog tjedna, to također olakšava medvjedima da uđu i udomaće se - napisali su policajci.

Na snimci se može vidjeti kako su policajci sa sigurne udaljenosti, upotrebom užeta, otvorili vrata automobila kako bi medvjed izašao, a potom su prikazali nered koji je životinja ostavila za sobom - uključujući razvaljena sjedala i polupojedenu bananu.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije