Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvala hitnu i policiju

Lažno prijavljivala bivšeg: Momak tuče svoju trudnu djevojku, a ona rađa!

poziv,razgovor,telefon
Foto: Thinkstock
18.11.2014.
u 11:12

Na navedenoj adresi najčešće su zaticali samoga mladića koji je tu stanovao

– Upomoć! Momak tuče svoju trudnu djevojku! U stanu su, dat ću vam adresu. Ona rađa! Pukao joj je vodenjak! – jedan je od desetak alarmantnih poziva splitskoj policiji i hitnoj pomoći koje je uputila 26-godišnja Zagrepčanka nakon čega su dežurne službe hitno izlazile na teren.

Na navedenoj adresi najčešće su zaticali samoga mladića koji je tu stanovao. Nikakve trudne ni bilo kakve druge djevojke nije bilo. Nazivala je od sredine srpnja do početka rujna. Lažno se predstavljala, a redovito je zvala sa skrivenog broja ili koristeći posuđene mobitele. Svaki put je bila vrlo uvjerljiva, zvučala je ozbiljno i vjerodostojno pa je izgledalo kao da situacija zahtjeva hitnu intervenciju službi koje su redovito izlazile na mjesto događaja i utvrđivale kako je dojava lažna. Međutim, policija je pronašla počiniteljicu.

Navodno je riječ o bivšoj djevojci mladića, a prijavljivala ga je kako bi mu se osvetila zbog raskida. Protiv nje nadležnom Državnom odvjetništvu podnijeli su prijavu za kazneno djelo lažne uzbune za koje je propisana kazna do tri godine zatvora.

>>Nasilje nad ženama: Prijavljeno samo jedno od 17 silovanja

>>Djelatnice Otvorenog radija šokirale kampanjom protiv nasilja nad ženama

Komentara 4

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
14:28 18.11.2014.

Koja gl... ups, dobit cu ban!

GV
gvendilin2
13:58 18.11.2014.

Pa ti ostavljaj mladiću. Sad će malo odmoriti!

DU
Deleted user
14:12 18.11.2014.

tko je ne bi ostavio ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije