Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužili ga za krađu

Izazivali mladića, on izašao i sjekirom im razbio auto

sjekira
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
28.12.2014.
u 14:49

Kako doznajemo, muškarci su galamili na 27-godišnjaka jer jedan od njih misli da mu je on ukrao novac i osobne stvari.

Dvojica muškaraca u dobi od 32 i 36 godina došli su u noći  na petak pred kuću 27-godišnjaka u Novoj Gradiški te uz galamu i psovanje pozivali ga da izađe.

Ovaj je izašao, ali sa sjekirom, kojom im je oštetio auto sa stražnje strane. Galamdžije su se tada dali u bijeg, ali mladić je jednoga  ipak sustigao i istukao ga rukama i nogama po glavi i tijelu. U daljnjem udaranju spriječio ga je brat. Kako doznajemo,  muškarci su galamili na 27-godišnjaka jer jedan od njih misli da mu je on ukrao novac i osobne stvari.

Policija će sudionike sukoba prijaviti zbog remećenja javnog reda i mira i oštećenja tuđe stvari.

>>Ubojica nakon tučnjave razbio auto poznaniku

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
11:11 29.12.2014.

pa svatko ima granice ako ga netko, zaj.... i pukne, pa ostane kriv, nismo svi isti, ali to zakon ne zanima, pukne i sluzbenik, kad ga isprovociraju, koji je obucen, o tome, krivi zakon, i procjena, osobe,nije isto napada oma ii nakon pola sata, zaje....- ali se trpa u ist kos, azalost..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije