Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog lopova koji se ušetao u ured i odnio novac

Iz ureda tvrtke u Zadru otuđena kuverta sa 60.000 kuna za božićnice

bomba
Arhiva VL
24.12.2009.
u 11:52

Teška krađa u Zadru dogodila se jučer u ranim prijepodnevnim satima, kada je nepoznati lopov iz ureda tvrtke odnio kuvertu s gotovo 60.000 kuna.

Zadarska policija podnijet će kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji je izvršio krađu u građevinskoj tvrtki Duca u Zadru u Ulici Ruđera Boškovića. Krađa se dogodila jučer prijepodne kada je nepoznati lopov sa stola u uredu građevinske tvrtke odnio kuvertu u kojoj se nalazilo, kako navodi PU zadarska, nekoliko desetaka tisuća kuna.

Neslužbeno doznajemo da se u kuverti nalazilo gotovo 60.000 kuna i da je novac bio namijenjen za božićnice djelatnicima tvrtke. Nepoznati se lopov tereti za tešku krađu. 

Ključne riječi

Komentara 3

PE
petrovve
11:18 25.12.2009.

Koje price za djecu ,ni ona to nebi povjerovala...Pa recite tko normalan drzi toliku svotu novca na stolu...Sram vas bilo lazljivci...Zna vlasnik tvrtke da to nije istina,ak je posjedovao taj novac ,zadrzao je za sebe....a radnike tko.**+e. Pfuj lopovi.!!

AN
Antun1973
16:11 24.12.2009.

Nisam cuo jos gluplju ispriku da su Bozicnice nestali. A kad ih kao bajage budu nasli Bozic Proso vuk pojelo magare i nitkome nista.

DU
Deleted user
10:21 25.12.2009.

Bozicnica u gotovini?! Kak da porezni ured suvislo i sa sigurnoscu prati tokove novca i time napuni drzavnu blagajnu? Propala bu ova drzava jer se svi u nju kunu, a u isto vrijeme je potkradaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije