Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka birača

Glasački listić hit na fejsu: Kad već nas j..., bar koristite zaštitu

glasačka kutija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL (Ilustracija)
23.12.2019.
u 00:31

Kako piše u opisu fotografije, riječ je o glasačkom listiću s istoka Hrvatske, a birač koji ga je poništio dobro se potrudio oko njega

U prvom krugu predsjedničkih izbora glasalo je više od 1,9 milijuna birača, a nevažećih listića bilo je 1,17 posto, odnosno njih 22.210.

Među njima nalazi se i onaj koji je osvanuo na Facebook stranici Dnevna doza makarskog nereda.

Kako piše u opisu fotografije, riječ je o glasačkom listiću s istoka Hrvatske, a birač koji ga je poništio dobro se potrudio oko njega.

Na listić je zalijepio prezervativ i ostavio poruku:

– Kad već nas j..., bar koristite zaštitu.

Listić je, očekivao, oduševio brojne građane na društvenim mrežama.

VIDEO Grmoja, Čačić i Reiner o neslužbenim rezultatima predsjedničkih izbora

Komentara 8

DU
Deleted user
06:47 23.12.2019.

Ovo je tipični Hrvatski idiotizam....kao i glas Milanoviču!!!!!

SN
snovakor
07:24 23.12.2019.

kao što je neko spomenuo...Političari su odraz društva...a vidimo kakva je večina u Hrvatskoj i nije čudo što već 30.g tapka država na mjestu ili unatrag i ako onim 80% ljudi u Hrvatskoj koji non stop glasaju za nepotizam i korupciju nije jasno kako ih navode ... ili im je čak zabavno ko ovome ko je to ostavio ...

AL
altruist
06:51 23.12.2019.

E ovakvi nihilisti i jesu nis koristi za drustvo. Politicari su odraz drustva, a ovaj/ovakvi najbolje to oslikavaju kakvo je to drustvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije