Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA PLAN

Milanović je svima zahvaljivao: Politika je strastven posao

Zoran Milanović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
09.01.2020.
u 14:28

– Politika je strastven posao, pun ljubavi, katkad i netrpeljivosti. U to sam se davao i dajem se potpuno – poručio je

– Želim da poštujemo različitosti, da budemo jedinstveni u različitosti – poručio je danas na svome Facebooku izabrani predsjednik Zoran Milanović i dodao da moramo biti ''jedna mala, ali žilava, moćna i vedra nacija''.

"Hvala svima. Hvala vam na svim čestitkama koje pristižu zadnjih par dana. Politika je strastven posao, pun ljubavi, katkad i netrpeljivosti. U to sam se davao i dajem se potpuno. Želim da poštujemo različitosti, da budemo jedinstveni u različitosti – jedna mala, ali žilava, moćna i vedra nacija i tako dah po dah, osmjeh po osmjeh, događaj po događaj – polako, ali stalno, neprestano idemo prema boljim rezultatima i prema većem zadovoljstvu ljudi koji žive u Hrvatskoj", napisao je na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 21

DE
densokubura
14:48 09.01.2020.

dajte mi javite što moram napisati da ne dobijem crveni, hvala...

Avatar zajutrak
zajutrak
17:53 09.01.2020.

A i super prilika da se lijepo živi ..,a znamo da ZM ne voli raditi :)

WT
Wtf
15:38 09.01.2020.

Autor ove pobjede je Mesić koji je u igru gurnuo dva kandidata Milanovića i jednog da razbije jedinstvo na desnici, pjevača. Onda ubaciš pred izbore red štrajka radi protesnih glasova, ljuti boj na desnici radi kojeg Milanović nije trebao reći ni riječ do drugog kruga i na kraju par gafova od KGK i imaš Milanovića kao predsjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije