Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Chef Palfi: Ove je godine konkurencija veća nego ikad, a evo koja top jela su me oduševila

Mastercard
Foto: Pixsell
1/6
17.12.2019.
u 10:34

Doživite zagrebačku adventsku čaroliju, isprobajte razne oblizeke i doznajte gdje se krije najbolja zabava

Ako želite osjetiti bajkovitu atmosferu zagrebačkog Adventa i uz izvrsnu gastro ponudi uživati u obiteljskom druženju s Djedom Božićnjakom uz ritmove jazza i swinga, za vas je idealna lokacija Trg bana Jelačića gdje možete uživati u čaroliji Božićne bajke by Mastercard. Svake nedjelje u 11 sati ispred prekrasno uređenih adventskih kućica vaše najmlađe će čekati simpatični i izuzetno strpljivi Djed Božićnjak koji u 11 sati sprema predstavu “Čarolija zime je Djedovo ime”. Fine slasne kobasice, aromatične fritule, tradicionalni hrvatski recepti s pomakom, svi ti božanstveni mirisi čekaju vas na toj adventskoj lokaciji.

Mastercard
1/5

Ako ste ljubitelj originalne street food ponude za vas je svakako idealno Fuliranje koje je ove godine dalo neka sasvim drugačija jela o kojima će se još dugo pričati. Chef Mario Palfi, koji kuha raznorazne oblizeke u kućici Garden &Kitchen Bar posebno je ponosan na svoju patku s mlincima s posebnim twistom

Napravili smo tradicionalno kontinentalno jelo s novim pristupom. Mi patku pečemo, zatim trgamo to meso i začinimo ga umakom od pečenja. Pečemo krumpire I napravimo kremu od krumpira I mladog luka I sve to zajedno stavimo u  štrudlice koje zapečemo na roštilju- rekao je Palfi, koji je otkrio i pet najdražih jela konkurencije na Fuliranju, a koja su to jela doznajte ovdje:

Ljubitelji klizanja i ove godine mogu uživati u najvećem klizalištu u ovom dijelu Europe, stoga nemojte propustiti Ledeni park na zagrebačkom Tomislavovu trgu. Osim prekrasnog klizališta, tu vas očekuje posebna promocija ponedjeljkom: svakog ponedjeljka uz kupnju jedne ulaznice za klizanje Mastercard ®i Maestro ® ili na fizičkim prodajnim mjestima, druga se dobije potpuno besplatno. Tu je i neprocjenjivo iskustvo Silent Srijede, koje se može kupiti na Priceless.com. Kroz iskustvo posjetitelji mogu uživati u klizanju na otvorenom, na najljepšem klizalištu u glavnom gradu Hrvatske.

Paket sadrži klizaljke i slušalice s tri različite playliste s kojih se može birati glazba za neprocjenjivo iskustvo "tihog klizanja" i to svake srijede navečer od 22 do 23h za vrijeme trajanja Adventa. Neprocjenjivo iskustvo je rezervirano samo za korisnike Mastercard kartica.  Za sve stanovnike zapadnog dijela grada napravljeno je klizališta u Vrapču, gdje je organiziran Dječji advent, a ako plaćate Mastercard i Maestro karticama, najam klizaljki je gratis i to svakim danom u razdoblju od 17 do 20 sati. I tamo na ugostiteljskim kućicama možete istražiti gastro ponudu, koja je nešto tradicionalnija pa se nude klincima najdraže fritule i kobasice.

Doživite vaše neprocjenjivo iskustvo i ne zaboravite ponijeti svoje Mastercard® i Maestro® kartice jer za svako plaćanje ovim karticama ostvarujete 10% popusta i to na posebno obilježenim kućicama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?