Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uhićenja

Četvero uhićenih zbog malverzacija u Podravki i Adriji

sasa romac
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
Autori: sk/VLM, it, hš/VLM
17.03.2011.
u 14:44

Riječ je o Saši Romcu i Josip Pavlović, bivšim članovima Podravkine uprave te Miodragu Laciću, vlasniku Adrije i menadžerici Tini Perić.

Saša Romac i Josip Pavlović, bivši članovi Podravkine uprave poznati iz afere “Spice”, nisu dugo bili na slobodi. Ponovno su uhićeni, skupa s Miodragom Lacićem, vlasnikom zadarske tvornice za preradu ribe Adrije. Doznaje se kako je privedena i još jedna osoba iz Adrije, a navodno je riječ o menadžerici Tini Perić, ujedno i direktorici Lacićeve drniške tvrtke zvane Dalmacija riba.

Iz Županijskoga državnog odvjetništva u Varaždinu potvrdili su kako se četvorku sumnjiči za zloporabu položaja i ovlasti.

Inače, Pavlović i Romac, uz još šestoricu optuženih u aferi “Spice”, čekaju početak suđenja na zagrebačkom Županijskom sudu zbog malverzacija teških 401 milijun kuna.

*Kako su izvlačili novac iz Podravke preko Adrije pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka

 

 

Komentara 19

AU
austria
16:13 17.03.2011.

Dosta je već samo privođenja, kad će lopovima kao Smranader, Rončević, Polančec...oduzeti imovinu i poslati ih u Lepoglavu? Rončević je još u Saboru i sramoti stranku. Jaco, izbori dolaze! Riješi se gnjida!

Avatar 170619890000
170619890000
14:59 17.03.2011.

... niš\' ne znamo ali neka vi znate ... to je najvažnije i zato služimo narodu ... s štovanjem - vaše novine ... strava ...

ST
stjepanovic
17:37 18.03.2011.

Prvo im pogledajte imena,prezimena,..dalje je sve normalno za njih.Mozes misliti u Ceskoj se otvaraju racuni ,,naravno jer je daleko Rusija.Kako im ulicama hodaju djeca i roditelji ,zene.,,pa ponosno BRE jer ko veci lopov on CENJENIJI suradnik ...Ma imam dovoljno okucnice pa razmisljam da otvorim privatni REMETINEC ,to bi podrzala i EUROPSKA UNIJA i odmah prepoznala kao proeuropski PROJEKT,.i nova radna mjesta ...Trazim suradnike za projekt..uspjeh zagarantovan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije