Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biskup Škvorčević:

'Vjerom budite dionicima Božje pobjede nad smrću'

Antun Škvorčević
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
23.03.2016.
u 15:08

Pozivam vas da tijekom ovog Uskrsa u godini milosrđa u svim našim župama svi zajedno obnovimo vjeru u Božje milosrđe, rekao je biskup Škvorčević

Požeški biskup mons. Antun Škvorčević uputio je uskrsnu poruku vjernicima Požeške biskupije. On je podsjetio kako su novozavjetni izvještaji o Isusovom uskrsnuću poticaj i pomoć vjernicima da se upute u svijet Božje pobjede nad smrću te postanu njezinim dionicima. Poručio je kako je uskrsnuće Kristovo djelo Božjeg milosrđa, njegove moći i ljubavi koja praštanjem oslobađa od zla i smrti te tako uvodi u puninu života.

- Upravo tijekom ovogodišnje korizme nastojali smo na župnim katehezama pobliže upoznati svoje milosrđe po učenju svetog Ivana Pavla II. Pozivam vas da tijekom ovog Uskrsa u godini milosrđa u svim našim župama svi zajedno obnovimo vjeru u Božje milosrđe – rekao je biskup Škvorčević.

>> 5 uskršnjih pjesama za uživanje u blagdanima

>> 5 filmova za uživanje u Uskrsu

Komentara 3

NE
nemanatrag
17:09 23.03.2016.

Zato što bismo htjeli živjeti i poslije smrti ne znači da stvarno i hoćemo.Mitovima se borimo protiv prolaznosti...tragedija je što to svećenička kasta masno naplaćuje od neukih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije