Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KONAČNO POGODIO'

VIDEO Belgijski tragičar izgubio živce nakon ispadanja od Hrvatske, pogledajte što je napravio

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Belgije u 3. kolu Svjetskog prvenstva u Katru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
01.12.2022.
u 20:21

"Lukaku konačno pogodio metu", rugaju mu se na društvenim mrežama.

Romelu Lukaku bio je belgijski tragičar u ključnoj utakmici s Hrvatskom. Crveni vragovi odigrali su 0:0 u susretu u kojem su morali slaviti. Napadač Intera ušao je u 46. minuti i u drugom dijelu pogodio vratnicu te promašio nekoliko izglednih prilika. Lukaku je bio bijesan nakon utakmice. Nakon što je izašao s teren udario je šakom u klupu te razbio zaštitnu plastiku.

"Lukaku konačno pogodio metu", rugaju mu se na društvenim mrežama.

Napadača Belgije nakon utakmice tješio je Thierry Henry, pomoći trener u reprezentaciji Belgije. Završio mu je u zagrljaju.

Inače, Lukaku je od kolovoza odigrao samo 38 minuta za Inter jer je imao problema s ozljedama. Vidjelo se da je robusni napadač na Svjetsko prvenstvo u Katar stigao nespreman.

01.12.2022., stadion Ahmad Bin Ali, Al Rayyan, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 3. kolo, Hrvatska - Belgija. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije